serranoham met roomkaas

Serranoham met roomkaas en rucola

Serranoham met roomkaas en rucola is een heerlijk koud tapasgerecht. Door de combinatie van de verschillende ingrediënten zoals deze zoutige zoutige ham en de frisse roomkaas met de noot achtige smaak van rucola is het is het een ware smaak sensatie. Waarbij alle smaken samen een geweldige gerecht vormen. Dit gerecht kun je gebruiken als koude tapas maar ook heerlijk voor op een verjaardag als hapje op je hapjesschaal.
Deze ingrediënten heb je nodig
100 gram serranoham
50 gram roomkaas
rucola
pijnboompitjes
peper

Zo maak je het
Je legt een plakje serranoham op een bord, en smeert over de hele plak een laagje roomkaas. Over de laag roomkaas leg je de rucola en strooi je een klein beetje pijnboompitjes. Zorg ervoor dat je het uiteinde van de plak alleen roomkaas zit zodat als je het op gaat rollen je het als plak rand kunt gebruiken zodat het blijft zitten. Nu kun je voorzichtig beginnen met het oprollen van de serranoham waardoor het een mooie rol hebt. Maak er zoveel je denk nodig te zijn. Als je de hoeveelheid serranoham rolletjes af hebt. Strooi er een klein beetje peper over en een paar pijnboompitjes.

Laat je het mij weten via de reacties hieronder, Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #lekkeremaaltijd als je dit hebt gemaakt? Dat zou ik superleuk vinden!

eet smakelijk

Serranoham met roomkaas en rucola


By
Published:
Total time:
Calories per serving:
Fat per serving:

Ingredients: Thinly-sliced 100 gram serranoham 50 gram roomkaas rucola pijnboompitjes peper
Price: 5

Directions:
Je legt een plakje serranoham op een bord, en smeert over de hele plak een laagje roomkaas. Over de laag roomkaas leg je de rucola en strooi je een klein beetje pijnboompitjes. Zorg ervoor dat je het uiteinde van de plak alleen roomkaas zit zodat als je het op gaat rollen je het als plak rand kunt gebruiken zodat het blijft zitten. Nu kun je voorzichtig beginnen met het oprollen van de serranoham waardoor het een mooie rol hebt. Maak er zoveel je denk nodig te zijn. Als je de hoeveelheid serranoham rolletjes af hebt. Strooi er een klein beetje peper over en een paar pijnboompitjes. ...

30 jaar, oprichter van Lekkeremaaltijd.nl Kim staat graag in de keuken en heeft een voorliefde voor Azië. Ik ben ook gek op fotograferen. Zodra ik uit bed stap denk ik aan eten. Op mijn website vul ik de bladzijden met mijn culinaire avonturen. Het liefst iedere dag iets nieuws. Een recept, een video of een hotspot die ik heb bezocht. Je zou dus kunnen zeggen dat ik gek ben op food en alles daar omheen.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet opgeslagen of gedeeld met derden. *