Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Vlees hoofdgerecht

Vlees hoofdgerechten

we zijn er gek op. Een mooi stuk rood gebakken biefstuk als heus pronkstuk op een versierd bord met groente en aardappelen. Wat te denken van een gehakte uit de oven op een dinsdag om iets feestelijks op tafel te zetten? Om het de echte liefhebber van vlees makkelijk te maken heeft Lekkeremaaltijd haar favoriete recepten online gezet. Het is een mooie bijzondere combinatie geworden.

Vlees kan bijvoorbeeld een hoofdrol spelen op het bord, wanneer je goed uitpakt met een stuk hertenbiefstuk of varkens medaillons. Of als je een riblap uren hebt laten sudderen in de pan met rode Cabernet Sauvignon. Geduld dat altijd beloond wordt. Het zachte draadjes vlees dat doet denken aan oma. En wat te denken van rundvlees ragout met een beetje polenta. Handig en heel erg lekker als je tafelgasten krijgt.

Vlees hoeft alleen lang niet altijd de boventoon te voeren, in typische Hollandse hutspot met knolselderij is ham of chorizo maar in een kleine hoeveelheid aanwezig, maar wel een echte smaakmaker.

gebakken rijst recept
4.4Recept waardering

Gebakken rijst

Gebakken rijst kennen wij Nederlanders ook wel onder de naam "Nasi Goreng". Mijn versie lijkt alleen niet op die je uit een pakje bij de supermarkt koopt, of bij de lokale chinees. Deze is namelijk veel lekkerd... Lees verder