Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Voorgerecht

Begin een lekkere maaltijd met een smakelijk voorgerecht! In een handomdraai maak je een leuk en lekker verassend hartig voorgerecht. Een soep vooraf bijvoorbeeld. Hieronder tref je tientallen makkelijk te bereiden voorgerechten.

Zowel traditionele als verassende smaakcombinaties. De keuze is reuze! Kies je voor een vis voorafje of een ambachtelijk recept met rosbief? Deze recepten zijn ook stuk voor stuk ideaal voor bijzondere gelegenheden zoals een culinair kerstdiner. Je wilt je tafelgasten natuurlijk verassen met iets aparts en bijzonders. Leg de lat direct hoog zodat de verwachtingen voor bijvoorbeeld een hoofdgerecht met vlees hoog ligt en haal het beste uit je kookkunsten. Een mooi excuus om een dag uit te trekken om lekker in de keuken te zijn. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden!

carpaccio met rucola
4.2Recept waardering

Carpaccio met rucola

Carpaccio met rucola is een heerlijk voorgerecht. Door de rijke smaak van de dun gesneden plakjes vlees en de nootachtige smaak van de rucola is dit een heerlijk gerecht. Je kunt dit in alle seizoenen eten. En ... Lees verder