carpaccio met rucola

Carpaccio met rucola

Carpaccio met rucola is een heerlijk voorgerecht. Door de rijke smaak van de dun gesneden plakjes vlees en de nootachtige smaak van de rucola is dit een heerlijk gerecht. Je kunt dit in alle seizoenen eten. En is een makkelijk te gebruiken voorgerecht omdat dit bij heel veel hoofdgerechten past.
Deze ingrediënten heb je nodig
200 gram carpaccio
50 gram rucola
1 eetlepels pijnboompitjes
geraspte Parmazaanse kaas
olijfolie
peper en zout

Zo maak je het
Voor het maken van de carpaccio pak je een plat bord. Hier leg je de dunne pakjes carpaccio op zodat het bord is bedekt met carpaccio. Over de carpaccio verdeel je de rucola. Nu strooi je over het gerecht de pijnboompitjes en rasp je de Parmazaanse kaas. Om het af te maken druppel je een beetje olijfolie over het gerecht. En voeg je naar smaak een beetje zout en peper toe.

zelf carpaccio maken

Laat je het mij weten via de reacties hieronder, Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #lekkeremaaltijd als je dit hebt gemaakt? Dat zou ik superleuk vinden!

eet smakelijk

Carpaccio met rucola


By
Published:
Total time:
Calories per serving:
Fat per serving:

Ingredients: Thinly-sliced 200 gram carpaccio 50 gram rucola 1 eetlepels pijnboompitjes geraspte Parmazaanse kaas olijfolie peper en zout
Price: 6

Directions:
Voor het maken van de carpaccio pak je een plat bord. Hier leg je de dunne pakjes carpaccio op zodat het bord is bedekt met carpaccio. Over de carpaccio verdeel je de rucola. Nu strooi je over het gerecht de pijnboompitjes en rasp je de Parmazaanse kaas. Om het af te maken druppel je een beetje olijfolie over het gerecht. En voeg je naar smaak een beetje zout en peper toe. ...

30 jaar, oprichter van Lekkeremaaltijd.nl Kim staat graag in de keuken en heeft een voorliefde voor Azië. Ik ben ook gek op fotograferen. Zodra ik uit bed stap denk ik aan eten. Op mijn website vul ik de bladzijden met mijn culinaire avonturen. Het liefst iedere dag iets nieuws. Een recept, een video of een hotspot die ik heb bezocht. Je zou dus kunnen zeggen dat ik gek ben op food en alles daar omheen.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet opgeslagen of gedeeld met derden. *