Beveiliging en privacy

Lekkeremaaltijd.nl heeft dit privacy statement opgesteld om aan te tonen dat ik jouw privacy serieus neem. Het onderstaande maakt duidelijk hoe ik binnen de website(s) van Lekkeremaaltijd.nl omga met persoonlijke informatie. Alle gegevens die door Lekkeremaaltijd.nl worden verzameld, zullen vertrouwelijk bewaard worden en zullen niet worden uitgeleend, verkocht of verhuurd, noch op een of andere manier openbaar worden gemaakt.

De informatie die je vrijwillig aan Lekkeremaaltijd.nl geeft, zal met de grootste zorg worden behandeld. Bij ieder bezoek aan deze website herkent onze webserver noch je domeinnaam, noch je email adres. Wat ik, indien nodig bewaar bij een bezoek aan deze website is het volgende:

– je e-mail adres als je dit aan ons communiceert
– alle informatie die je vrijwillig verstrekt hebt

Derden

Om aanbiedingen te doen die je kunnen interesseren, heb ik relaties aangeknoopt met derden. Zij hebben van Lekkeremaaltijd.nl toestemming gekregen om advertenties te plaatsen op deze website middels hyperlinks (banners). Lekkeremaaltijd.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud of het privacybeleid van deze website(s) en ook niet verantwoordelijk voor de plaatsing van eventuele cookies door partijen die hyperlinks op mijn website plaatsen.

Vragen

Voor vragen en- of opmerkingen kun je een berichtje sturen naar Lekkeremaaltijd.nl. Dit kan door middel van het contactformulier op deze website of via bijvoorbeeld mijn Facebook pagina.

Wijzigingen

Lekkeremaaltijd.nl kan consumenteninformatie gebruiken voor nieuwe doeleinden die nog niet voorzien zijn in het huidige “privacy statement”. Lekkeremaaltijd.nl behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de privacy statement. Bekijk daarom regelmatig de privacy statement op eventuele wijzigingen.

Disclaimer

Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de inhoud van Lekkeremaaltijd.nl. Deze website is niet aansprakelijke voor directe of indirecte schade als gevolg van het gebruik van Lekkeremaaltijd.nl. Ook niet als gevolg van het bereiden volgens de recepten die op deze site verschijnen. Lekkeremaaltijd.nl is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar kan toch onjuistheden bevatten.