Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Dressing en saus

Dressing en saus worden vaak onderschat. Het zijn vaak schitterende smaakmakers bij allerlei gerechten en ingrediënten. Ondanks dat worden er in de keuken maar weinig sausjes zelf gemaakt. We kennen ze met name uit pakjes en potje van de supermarkt.

Zelfs top koks grijpen met regelmaat naar een potje of pakje, tegenwoordig zelfs live op televisie. Juist daarom biedt het een grote kans om jezelf te onderscheiden. Verras je tafelgasten met een lekkere dressing of saus, vers uit de keuken! Rijk van smaak en aromatisch, perfect in balans met het gerecht.

Er zijn dressings en saus voor verschillende doeleinden, je zou ze zelfs op kunnen delen in groepen. De meeste sauzen zijn hartig en zoet. Zoals een dipsaus of een avocado hummus saus, heerlijk bij een salade of bij een wrap gerecht. De bereiding van dit soort sauzen speelt een rol in de manier waarop je een saus kunt benoemen. Zo heb je sauzen op basis van room of ingekookte bouillon, op basis van water en warme en koude sauzen.

avocado hummus
4.5Recept waardering

Avocado hummus

Avocado hummus, ik ben er echt gek op, het is ook nog eens heel gezond! Ik heb meerdere varianten hummus die ik in de loop van de tijd met jullie ga delen, eerst mijn persoonlijke favoriet. De avocado hummus ma... Lees verder