Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Vis Hoofdgerecht

Vis gerechten, wij zijn er dol op. Met vis kun je eindeloos variëren. Je kunt met vis de lekkerste recepten maken, bijvoorbeeld met vette vis al zalm, haring of makreel. Het is goed voor het hart en bloedvaten, maar bovendien lekker.

In vette vis soorten zitten de welbekende omega3 vetzuren die je beschermen tegen hart en vaatziekten. Het wordt dan ook niet voor niets aanbevolen om tenminste twee keer per week vis te eten. Wist je dat je net zo goed vis uit blik kunt eten als het om voedingsstoffen gaat? Hier zit namelijk net zoveel in!

Het is met het oog op duurzaamheid wel aan te raden om duurzaam gevangen vis te eten. Dit kun je makkelijk herkennen aan bijvoorbeeld het MSC keurmerk op de verpakking. Dit keurmerk zegt dat er bij de vangst rekening is gehouden met de toestand van de vissoort en de impact die het heeft op het ecosysteem in de zee.