
Zalm in bladerdeeg
Zalm in bladerdeeg is denk ik voor iedereen die graag in de keuken staat een bekend recept. Het is makkelijk om te maken, en bijna alle tafelgasten zullen het erg lekker vinden! Ik heb zalm …
Zalm in bladerdeeg is denk ik voor iedereen die graag in de keuken staat een bekend recept. Het is makkelijk om te maken, en bijna alle tafelgasten zullen het erg lekker vinden! Ik heb zalm …
Gevulde tomaten staan al een tijdje op mijn lijstje. Ik ben eigenlijk gek op alles met “vulling”, zo ook deze gevulde tomaat met kip. Het recept is makkelijk te maken zonder …
Aardappelgratie uit de oven is makkelijk te maken en zorgt voor een verassing bij ieder gerecht. Ik heb zelf goede herinneringen aan aardappelgratin. Vroeger maakte ik regelmatig deze …
Ezogelin Corbasi soep, of ook wel “soep van de bruid Ezo”, is een soep die je overal in Turkije tegenkomt een veelvuldig wordt gegeten. De hoofdingrediënten zijn bulgur en rode linzen. Deze …
Gevulde kastanje champignons, wie is er niet gek op? Iedereen vindt dit altijd een lekkere verassing. Bijna iedereen dan. Iemand die niet van champignons houdt zit hier vast niet om te …
Gevulde champignons uit de oven worden vaak als hapje of als bijgerecht gegeten. Ik ga zelf met enige regelmaat naar tapas restaurants en daar kom ik vaak gevulde champignons tegen. Niet …