champignons met vulling

Gevulde kastanje champignons

Gevulde kastanje champignons, wie is er niet gek op? Iedereen vindt dit altijd een lekkere verassing. Bijna iedereen dan. Iemand die niet van champignons houdt zit hier vast niet om te springen. Verder vallen gevulde champignons bij iedereen in de smaak.

Het leuke aan dit gerechtje is dat je kastanje champignons met van alles kunt vullen. Zo zet je iedere keer weer iets anders op tafel. Wat dacht je bijvoorbeeld van een combinatie met tomaat, gehakt, roomkaas, paprika en kaas? De champignons in dit recept zijn gemaakt op basis van roomkaas en kaas. De vulling brengt de champignons heerlijk op smaak. Je kunt ze in een klein ovenschaaltje presenteren of op een bord met bijvoorbeeld garnering.
Deze ingrediënten heb je nodig
1 bakje kastanje champignons
1 bakje roomkaas
geraspte kaas
lente ui
peper en zout

Zo maak je het
Verwarm de oven als eerst voor op 200 graden. Haal daarna de steeltjes voorzichtig uit de kastanje champignons. Snij de steeltjes in kleine stukjes en leg deze apart in een kommetje.

gevulde kastanje champignons

Snijd daarna het lente uitje in kleine stukjes en voeg deze in het kommetje waar ook de steeltjes in zitten. Voeg hier 3 eetlepels roomkaas aan toe en meng het geheel door elkaar, als laatst meng je er nog een snufje peper en zout doorheen. Je vulling is nu klaar en kun je de kastanje champignons vullen met het mengsel.

Als laats bestrooi je de champignons met geraspte kaas. Bak ze nu in een ovenschaal in ongeveer 20 minuten in de voorverwarmde oven.

Laat je het mij weten via de reacties hieronder, Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #lekkeremaaltijd als je dit hebt gemaakt? Dat zou ik superleuk vinden!

eet smakelijk

Gevulde kastanje champignons


By
Published:
Total time:
Calories per serving:
Fat per serving:

Ingredients: Thinly-sliced 1 bakje kastanje champignons 1 bakje roomkaas geraspte kaas lente ui peper en zout
Price: 5

Directions:
Verwarm de oven als eerst voor op 200 graden. Haal daarna de steeltjes voorzichtig uit de kastanje champignons. Snij de steeltjes in kleine stukjes en leg deze apart in een kommetje. ...

30 jaar, oprichter van Lekkeremaaltijd.nl Kim staat graag in de keuken en heeft een voorliefde voor Azië. Ik ben ook gek op fotograferen. Zodra ik uit bed stap denk ik aan eten. Op mijn website vul ik de bladzijden met mijn culinaire avonturen. Het liefst iedere dag iets nieuws. Een recept, een video of een hotspot die ik heb bezocht. Je zou dus kunnen zeggen dat ik gek ben op food en alles daar omheen.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet opgeslagen of gedeeld met derden. *