Samenwerken

Lekkeremaaltijd.nl schrijft de lekkerste, verrassendste en de meest vernieuwende recepten. Het is een foodblog zonder poespas en met een authentieke stem. No nonsens! Om het potentiële adverteerders zo gemakkelijk mogelijk te maken, kijk ik samen met de adverteerder naar de beste manier om de boodschap over te brengen.

Ik neem hierbij uitsluitend advertenties aan die bij de doelgroep en bezoekers passen van Lekkeremaaltijd.nl en binnen het budget dat de adverteerder beschikbaar heeft. Zo is het mogelijk om banner’s te plaatsen, maar heb je wel eens aan een redactionele blogpost gedacht?

Afhankelijk van jouw verwachtingspatroon en behoeften, komen we er samen uit. Zo voel je wellicht helemaal niets voor ‘linkbuilden’, maar wil je wel meer naamsbekendheid. Het kan ook zijn dat je meer baat hebt bij een langdurige samenwerking. Op Lekkeremaaltijd.nl is van alles mogelijk. Ik bied op dit moment twee mogelijkheden, die natuurlijk te combineren zijn.

Het is mogelijk om jouw banner op Lekkeremaaltijd.nl te plaatsen. Je kunt deze zelf ontwerpen en ik zorg ervoor dat deze geplaatst wordt gedurende de afgesproken tijd, natuurlijk met de juiste link. De banner wordt bijvoorbeeld zichtbaar naast een artikel, recept, footer of op de homepagina. Voor meer informatie over deze manier van adverteren kun je contact met mij opnemen. Lekkeremaaltijd.nl werkt niet met ‘background takeovers’, dat vind ik niet zo gebruiksvriendelijk.

Advertorial

Linkbuilding is momenteel hot! Er zijn ontelbaar veel bedrijven die hier behoefte aan hebben, maar wist je dat het eigenlijk niet legaal is om betaalde (do-follow) links te kopen? Wanneer je een artikel wilt plaatsen werkt Lekkeremaaltijd.nl met een no-follow link en vermelden wij dat het artikel gesponsord is. Hier kan ik helaas niets mooiers van maken, het is nou eenmaal de wet.

Deze advertorials kun je goed gebruiken voor het promoten van je product! Op Lekkeremaaltijd.nl heb je de ruimte om een eigen mooie afbeelding toe de voegen, maar ook kun je de tekst laten spreken. In een gesponsord artikel is er geen limiet! Je kunt een advertorial aanleveren, of er eentje door mij laten schrijven. De advertorial wordt in het laatste geval natuurlijk wel duurder.

Producten testen

Nieuwe producten probeer ik graag uit! Je mag mij altijd vrijblijvend een product toesturen zodat ik deze kan testen. Als ik hier enthousiast over ben dan kan er iets verschijnen op Lekkeremaaltijd.nl en/of op één van de social media kanalen. Dit is natuurlijk wel vrijblijvend.

Wil je een foodblogger op bezoek?

Ik ga graag uit eten en zou het leuke vinden om bij jou restaurant, hotel of evenement langs te komen. Ik deel deze hotspots graag op Lekkeremaaltijd.nl en social media. Zou je het leuk vinden dat ik bij jou langskom? Neem dan contact met mij op!