Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Pastas

Pastas zijn er in mee dan 300 varianten. Denk je aan de Italiaanse keuken, dan is pasta, lasagne en spaghetti bolognese waarschijnlijk het eerste waar je aan denkt. Maar er is véél meer mogelijk, lekkere pasta gerechten die je iedere dag zou kunnen eten. Hasta la pasta!

Er is in Nederland bijna niets zo goed geïntegreerd als de Italiaanse keuken. Macaroni en spaghetti zijn tegenwoordig niet meer weg te denken. Inmiddels hebben penne, fusilli en farfalle ook een vaste plek in ons keukenkastje veroverd. Wat dacht je bijvoorbeeld van Orzo met spinazie en spek, nog niet bekend, maar zo lekker.

In bijna iedere supermarkt is pasta te krijgen, gedroogd of lekker vers. Je kunt het ook gemakkelijk zelf maken. Pastas zijn ook verkrijgbaar in meerdere kleuren, zo maak je van een pasta recept een kleurrijk geheel.

Je kookt de pasta altijd in een pan met een ruime hoeveelheid kokend water op hoog vuur. Roer de pasta regelmatig door om te voorkomen dat het vastplakt in de pan.

pastasalade met cherrytomaat
4.7Recept waardering

Pastasalade met cherrytomaat

Ik eet graag pastas, zowel warme als koude. Wat dacht je van deze frisse pastasalade met cherrytomaat? Met dit mooie zomerse weer mag dit gewoonweg niet ontbreken! In mijn tijd als studente at ik wekelijks past... Lees verder
lekkere pasta met gehakt
4.4Recept waardering

Pasta met gehakt Boursin Cuisine

Met pasta kun je eindeloos variëren, wat dacht je bijvoorbeeld van pasta met gehakt en spinazie? In een handomdraai zet je deze lekkere maaltijd op tafel. Dit recept heeft een vleugje uit Italië, de pasta met g... Lees verder