Over Lekkeremaaltijd

Gezond eten speelt al van jongs af aan een belangrijke rol in mijn leven. Het hoogtepunt van mijn vakantie was het eten van  ijsjes met drie bolle in Italië. Dat ik daar van mijn ouders een hele dag voor moest lopen, zonder te zeuren, nam ik natuurlijk voor lief..

Tijdens het lopen kon ik mooi bedenken welke bollen ik zou combineren. Mijn naam is Kim en ik ben Online Marketeer van beroep. Met een passie voor koken en internet is een foodblog niet meer dan een logische keuze. Op deze website kan ik mijn passie voor lekker eten kwijt. Ik laat je graag zien dat een gezonde maaltijd niet ingewikkeld hoeft te zijn. Het leuke van koken is misschien ook wel dat je nooit ‘klaar bent’, je komt altijd wel weer ergens iets tegen waarvan je denkt ‘dat ga ik thuis ook maken’. Er zijn ontelbaar veel ingrediënten en combinaties mogelijk.

Het begon enkele jaren geleden toen ik graag iets ‘meer’ wilde doen dan alleen lekker koken voor familie en vrienden. Iedere keer weer viel het mij op dat wanneer mensen langs kwamen om te eten dat ze het enorm konden waarderen en echt lekker vonden. ‘Schrijf je het recept zo wel even op?’. De basis werd gelegd.

Ik ben ook gek op experimenteren met ingrediënten uit andere delen van de wereld. Eten gaat verder dan Hollandse pot en af en toe macaroni of pasta. Tijdens mijn reizen door Azië ben ik de meest lekkere gerechten tegen gekomen. Iets waar je ver voordat je op vakantie gaat al bij weg kunt dromen. Op Lekkeremaaltijd.nl ga ik mijn favoriete gerechten met je delen.

De website wordt dagelijks aangevuld met nieuwe lekkere recepten en leuke blog berichten. Hierin beschrijf ik hotspots die ik onlangs bezocht heb, product recensies en natuurlijk nieuwe recepten en kooktips. Ook geef ik je graag inspiratie voor bijvoorbeeld het kerstdiner of paas brunch. Ik wens je veel lees en kookplezier!