Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Ontbijt

Er wordt wel eens gezegd dat een ontbijt de belangrijkste maaltijd van de dag is. Of je nu ’s ochtends direct uit bed springt of je meer tijd nodig hebt. Met deze ontbijt inspiratie begint de dag voor iedereen goed. Sommige recepten kun je de avond ervoor al klaar maken.

Voor een lekker ontbijt moet je wel even de tijd nemen. Vaak wordt het weleens overgeslagen of er wordt snel in alle haast een boterham in de hand meegenomen. Met vloeibare drink ontbijtjes wordt hier handig op ingespeeld. Toch is het van groot belang dat je ’s ochtends ontbijt om de dag te beginnen. Je zou het kunnen zien als de kickstart van de dag.

Waar begin jij zelf de dag mee? Een eenvoudige boterham is tegenwoordig niet meer de enige optie. Er is genoeg lekkers te bedenken om de dag mee te beginnen. Wat dacht je van pannenkoekjes, granola met yoghurt of havermout? Je kunt het allemaal bedenken, en het is handig want veel kun je zelf maken. Sommige zelf de dag ervoor, ook handig als je ’s ochtends niet zoveel tijd hebt.

broodje ei
4.3Recept waardering

Geroosterd brood met ei en salade

Een lekkere geroosterde boterham met ei en salade is simpel, lekker en het ziet er altijd leuk uit. Het is een perfect ontbijt, of ideaal als lunch. In het weekend maak ik graag wat extra’s als ontbijt. Wij hou... Lees verder