Muesli met yoghurt en frambozen als ontbijt? Er wordt gezegd dat het de belangrijkste maaltijd van de dag is. Voor mij gaat dit zeker op, zonder ontbijt voel ik mezelf niet zo lekker. Mijn dag begint vaak met een eenvoudig ontbijtje, zeker op een doordeweekse dag. In het weekend maak ik er graag een feest van!

Het komt zelfs wel eens voor dat ik snel een boterhammetje meeneem in de auto, maar liever niet. Een lekker ontbijtje zoals deze muesli met yoghurt en frambozen is een lekker begin van de dag. Het liefst eet ik granen in de ochtend, daar kan ik altijd even mee vooruit voordat het hongergevoel weer komt. Dit is vaak havermoutpap, muesli of de bekende crusli. Een ontbijt zoals deze is tevens ideaal als je ’s ochtends niet zoveel tijd hebt, je maakt zo makkelijk en snel een lekker ontbijtje!
Deze ingrediënten heb je nodig
musli, crusli
magere yoghurt
aantal frambozen

musli frambozen ontbijt

Zo maak je het
Dit recept behoeft volgens mij het minste uitleg van allemaal. Kies voor een muesli of crusli die je zelf lekker vindt. Verschillende merken brengen telkens iets nieuws op de markt, dit maakt het leuk om zo af en toe te variëren. Doe je favoriet in een kommetje en vul het aan met een lekkere frisse magere yoghurt. Daarbovenop leg je een aantal (het liefst verse) frambozen. Smullen maar!

Laat je het mij weten via de reacties hieronder, Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #lekkeremaaltijd als je dit hebt gemaakt? Dat zou ik superleuk vinden!

 

eet smakelijk

5/5 (1)

Beoordeling