Maak de lekkerste recepten met Boter & Bloem

Soms ben je uren bezig met het internet afstruinen naar een goed recept. Al die uren die je besteed aan het vinden van een goed recept besteed je veel liever in de keuken. Daar komt nog eens bij dat de recepten meestal ook nog eens niet lukken. Bijvoorbeeld omdat de tabellen in Amerikaanse maten zijn of dat je de ingrediënten niet goed afgewogen hebt. Gelukkig is er nu de oplossing voor en dit is Boter & Bloem
. Dit is de bakbox voor als je gegarandeerd een geslaagd recept wilt klaarmaken in de keuken.

Maak de lekkerste koekjes en taartjes met Boter & Bloem

Boter & Bloem is de ideale oplossing als je lekkere taartjes, koekjes of mueslirepen in de keuken wilt bereiden. Het is een kant en klare bak box waarmee echt iedereen kan bakken. Op de website kies je een box uit en hier ga je zelf mee in de keuken aan de slag. De recepten zijn uitgebreid beschreven en alles is al voor je afgewogen. Je hebt dus geen weegschaal nodig en je ingrediënten kloppen altijd. Het enige wat je hoeft te doen is met de kinderen de keuken in gaan en lekker gaan knutselen met boter & bloem.

Geen verspilling meer van ingrediënten

Soms moet je ingrediënten aanschaffen die je daarna nooit meer nodig hebt. Je hebt ze alleen nodig omdat je een keer een appeltaart wilt maken. Boter & Bloem voorkomt verspilling en weegt per box de ingrediënten voor je af. Daarbij wordt er ook nog gewerkt met lokale producten van de boer in de buurt. Je hebt dus een echte bio box in huis waar je mee aan de slag kan gaan. Deze duurzame oplossing is zeker weten een aanrader als je dol bent op bakken. Kies je recept uit op de website van Boter & Bloem en bestel je eigen box om mee aan de slag te gaan!

No ratings yet.

Beoordeling