Geniet jij ook zo van een heerlijke gin tonic? Wij laten je nog meer genieten. In dit artikel hebben wij namelijk 5 tips om je gin tonic nóg lekkerder te maken. Lees dus snel verder!

Tip 1: Serveer de ijskoud

Misschien is de eerste tip een open deur, maar toch is het echt enorm belangrijk om je gin tonic ijskoud te serveren. Een gin-tonic dient ijs- en ijskoud te zijn als je het drinkt. Gooi er dus flink wat ijs in.

Tip 2: Koel glas

Voordat je gin tonic inschenkt is het van belang om het glas goed koud te maken voor een perfect drankje. Doe dus ijsklontjes in het glas, roer met een lepel de ijsklontjes door het glas en giet het water dat vrijkomt weg. Dit zorgt ervoor dat je glas koud genoeg is voor de gin en de tonic.

Tip 3: Kies voor één groot ijsblok

Meerdere kleine ijsblokjes smelten relatief snel en kunnen ervoor zorgen dat je drankje verwatert. Daarom is het aangeraden om één groot ijsblok erin te doen. Het blok zorgt ervoor dat je gin tonic goed koud is en blijft.

Tip 4: Juiste tonic

Tonic is verkrijgbaar in vele verschillende smaken en soorten. Het is dus zeker de moeite waard om je te verdiepen in zogenoemd pairings. Voor het kopen van tonic en tonic ben je bij Drankdozijn aan het juiste adres. Via deze link profiteer je ook nog eens van korting op je bestelling, een gin tonic met veel korting smaakt natuurlijk ook lekkerder!

Tip 5: Juiste verhouding

De ideale verhouding tussen gin en tonic is 1:3. Dus één deel gin, op drie delen tonic. Zo blijven de smaken beide overeind. Gebruik deze verhouding en geniet van de perfecte smaakcombinatie!

No ratings yet.

Beoordeling