Een lekkere maaltijd eten? Dat begint bij een hoge kwaliteit

Ons lichaam heeft goede en gezonde voedingsstoffen nodig die van hoge kwaliteit zijn. Wil je bijvoorbeeld een brisket kopen, dan is het zeer belangrijk op de kwaliteit hiervan te letten. Alles wat we eten wordt naar onze cellen vervoerd. Hierdoor krijgen onze organen, zenuwen, spieren en hersenen alles wat ze nodig hebben om goed te functioneren. Wij vertellen je welke voedingsmiddelen er niet in jouw voedingspatroon mogen ontbreken. Hierdoor ga je niet alleen lekker eten, maar ook gezond. Lees snel verder en ontdek hoe jij lekker kunt eten en tevens voeding van hoge kwaliteit tot je kunt nemen. 

Vlees, vis en kip

Vlees, vis en kip zitten vol met eiwitten. Deze heeft jouw lichaam nodig om aan dagelijkse energie te komen. Ook leveren ze een belangrijke bijdrage aan je skelet en spieren. Zonder vlees, vis en kip kunnen we dus eigenlijk niet. Koop je vlees, zoals een brisket, dan moet deze niet te vet zijn. Dit komt omdat doorgaans de verzadigde vetten in het lichaam worden opgeslagen. Vis dient echter juist vet te zijn. Deze vetten leveren energie en kunnen ook weer afgebroken te worden. Voorbeelden van gezond vlees van hoge kwaliteit zijn rundvlees, gerookte zalm, kip en mager varkensvlees.

Groente en fruit

Ook groente en fruit van hoge kwaliteit is belangrijk voor je gezondheid. Zo bevatten groente en fruit veel energie. Dit komt doordat ze over eiwitten, vetten, zetmeel en suiker beschikken. Ook bevatten ze veel vitamines. Denk aan vitamine A, B, C, D, E en K. Ga je lekker dineren met een stuk vlees, dan mag groente zeker niet ontbreken. Combineer je vlees met spinazie, doperwten, prei, wortelen, andijvie, paprika, uien, aardappelen of knoflook. 

Aardappelen

Ook aardappelen zijn zeer gezond. Echter worden er tegenwoordig niet iedere dag meer aardappelen gegeten, maar wordt dit vaak afgewisseld met pasta of rijst. Ga hierbij wel voor volkoren pasta of rijst, vanwege een hogere voedingswaarde. Zowel aardappelen als rijst en pasta kun je perfect combineren met groente en een sappig stuk vlees. Je hebt zo een ideale avondmaaltijd.

Wil jij ook een lekkere maaltijd van hoge kwaliteit eten? Bekijk dan eens het internet voor recepten aan de hand van deze blog en bestel alles wat je nodig hebt online. Wij wensen je een smakelijke maaltijd toe! 

No ratings yet.

Beoordeling