Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Beveiliging en privacy

Beveiliging & Privacy

Lekkeremaaltijd.nl heeft dit privacy statement opgesteld om aan te tonen dat wij jouw privacy serieus nemen. Het onderstaande maakt duidelijk hoe wij binnen de website(s) van Lekkeremaaltijd.nl omgaan met persoonlijke informatie.

Alle gegevens die door Lekkeremaaltijd.nl worden verzameld, zullen vertrouwelijk bewaard worden en zullen niet worden uitgeleend, verkocht of verhuurd, noch op een of andere manier openbaar worden gemaakt. De informatie die je vrijwillig aan Lekkeremaaltijd.nl geeft, zal met de grootste zorg worden behandeld. Bij ieder bezoek aan deze website herkent onze webserver noch je domeinnaam, noch je email adres. Wat wij, indien nodig bewaren bij een bezoek aan deze website is het volgende:

– je e-mail adres als je dit aan ons communiceert
– je e-mail adres als u je persoonlijke fotoalbum opslaat en/of deelt
– alle informatie die je vrijwillig verstrekt hebt

Derden

Om aanbiedingen te doen die je kunnen interesseren, hebben wij relaties aangeknoopt met derden. Zij hebben van Lekkeremaaltijd.nl toestemming gekregen om advertenties te plaatsen op deze website middels hyperlinks (banners). Lekkeremaaltijd.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud of het privacybeleid van deze websites en ook niet verantwoordelijk voor de plaatsing van cookies door partijen die hyperlinks op onze site hebben.

Vragen

Voor vragen en- of opmerkingen kun je een berichtje sturen naar Lekkeremaaltijd.nl. Dit kan door middel van het contactformulier op deze website of via bijvoorbeeld onze Facebook pagina.

Wijzigingen

Lekkeremaaltijd.nl kan consumenteninformatie gebruiken voor nieuwe doeleinden die nog niet voorzien zijn in het huidige “privacy statement”. Lekkeremaaltijd.nl behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de privacy statement. Bekijk daarom regelmatig de privacy statement op eventuele wijzigingen.

Disclaimer

Er kunnen geen rechten ontleend worden aan de inhoud van Lekkeremaaltijd.nl. Deze website is niet aansprakelijke voor directe of indirecte schade als gevolg van het gebruik van Lekkeremaaltijd.nl. Ook niet als gevolg van het bereiden volgens de recepten die op deze site verschijnen. Lekkeremaaltijd.nl is met de grootst mogelijke zorg samengesteld, maar kan toch onjuistheden bevatten.