overkoken voorkomen

Hoe voorkom je overkoken

Hoe voorkom je overkoken? Iedereen overkomt het wel eens, je bent druk aan het koken en vergeet het pitje lager te zetten. Plotseling kookt je pan over. Ik heb een handige eenvoudige tip voor je!
Zo doe je dat
Eigenlijk is de oplossing heel erg simpel. Leg een houten spatel op de pan! Deze zorgt ervoor dat het water in je pan niet overkookt. Je zou eventueel ook een klontje boter kunnen toevoegen aan het water, direct nadat je de pan hebt opgezet.

30 jaar, oprichter van Lekkeremaaltijd.nl Kim staat graag in de keuken en heeft een voorliefde voor Azië. Ik ben ook gek op fotograferen. Zodra ik uit bed stap denk ik aan eten. Op mijn website vul ik de bladzijden met mijn culinaire avonturen. Het liefst iedere dag iets nieuws. Een recept, een video of een hotspot die ik heb bezocht. Je zou dus kunnen zeggen dat ik gek ben op food en alles daar omheen.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet opgeslagen of gedeeld met derden. *