Registreren
We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Iedere groente heeft een andere kooktijd. Ik check zelf regelmatig even hoe lang een bepaalde groente ook alweer moet koken. Je kunt onderstaande tabel uitprinten en in de keuken leggen, zo heb je het altijd bij de hand!
Deze tabel is een richtlijn. Als je gek bent op groente met een bite dan kun je de groentes natuurlijk korter koken. Soms zijn kooktijden iets langer of korter. Verse groenten hebben meestal een langere kooktijd nodig. Voordat je de groente afgiet kun je het beste even kijken of het goed gekookt is door er met een vork in te prikken.

 

Over de auteur

30 jaar, oprichter van Lekkeremaaltijd.nl Kim staat graag in de keuken en heeft een voorliefde voor Azië. Ik ben ook gek op fotograferen. Zodra ik uit bed stap denk ik aan eten. Op mijn website vul ik de bladzijden met mijn culinaire avonturen. Het liefst iedere dag iets nieuws. Een recept, een video of een hotspot die ik heb bezocht. Je zou dus kunnen zeggen dat ik gek ben op food en alles daar omheen.

Gerelateerde berichten

Laat een antwoord achter

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.