win een messenset

Win een Eden Essentials messenset

Win een Eden Essentials messenset!Wie mij foodblog regelmatig bezoekt, bedankt trouwens! is het wellicht opgevallen dat ik afgelopen week de Eden Essentials messenset heb getest, en dat ik er heel enthousiast over was! Wil je deze messenset winnen?

Messen zijn onmisbaar in de keuken, en wanneer kun je gemakkelijk koken? Met behulp van een goed mes natuurlijk! Ik mocht de Eden Essentials messenset van Knives & Tools uitproberen, deze test kun je hier teruglezen. Dat laat ik natuurlijk niet aan mij voorbij gaan!

Omdat niet iedere keukenprinses een ruim budget heeft komt Eden met iets nieuws op de markt. Namelijk de Eden Essentials messenset. Volgens eigen zeggen betaalbare kwaliteit scherpe messen. Dit merk is exclusief verkrijgbaar bij Knives & Tools.
Hoe kan ik deze messenset winnen?

Om kans te maken op deze supergave messenset ter waarde van 70,- euro moet je doen:

1. Een reactie achterlaten op deze pagina waarom je deze messenset graag zou willen winnen.
2. Like de Facebookpagina van Lekkeremaaltijd.nl

Vergeet ook niet om een geldig mailadres in te vullen, anders kan ik je niet berichten! Dat is alles! Meedoen aan deze actie kan tot en met maandag 11 september 2017. De winnaar krijgt persoonlijk bericht. Niet gewonnen maar wil je de messenset toch graag hebben? Deze zijn exclusief verkrijgbaar bij Knivesandtools.nl

Deze actie is inmiddels verlopen.

30 jaar, oprichter van Lekkeremaaltijd.nl Kim staat graag in de keuken en heeft een voorliefde voor Azië. Ik ben ook gek op fotograferen. Zodra ik uit bed stap denk ik aan eten. Op mijn website vul ik de bladzijden met mijn culinaire avonturen. Het liefst iedere dag iets nieuws. Een recept, een video of een hotspot die ik heb bezocht. Je zou dus kunnen zeggen dat ik gek ben op food en alles daar omheen.

23 Reacties

 1. Leuk! Ik kook heel graag maar ik heb geen geld voor een fatsoenlijke messenset. Dit zou heel erg van pas komen.. groeten Edwin

 2. Deze zou ik maar wat graag willen winnen! Mijn messen zijn altijd bot, deze zien er scherp uit!

 3. Wat een geweldige actie en ik zou zo graag winnen!! Mijn messen zijn zo bot als het maar kan, maar helaas niet altijd de middelen om hier iets aan te doen. Dit zou meer dan welkom zijn. Liefs Rinnie uit Utrecht.

 4. Mooie actie! Ik zou ze graag willen winnen.. ik snij nu nog heel amateuristisch met messen van de big bazar. *schaam*

 5. Leuke actie! Ik doe graag mee voor de messenset en moet eerlijk zeggen dat ze voor mij nogal aan de prijs zijn. Ik kook wel graag en een goede messenset is dan ook welkom ;)

 6. Wat een mooie actie, super voor in mijn nieuwe huis binnenkort

 7. vind het een leuke actie maar heb al een goed messen set dus gun het iemand anders

 8. Mijn vriend is echt de kok in huis. Zelf bak ik er niks van.
  Maar hij kan er altijd zo van genieten om uitgebreid te koken voor mij.

 9. Ik hoef gelukkig nog niet te koken voor mezelf (woon in een gastgezin, vandaar) dus heb deze messen niet nodig. Gun het graag iemand anders, wel een leuke win-actie trouwens! X A

 10. Graag doe ik mee voor mijn man, die zijn gezinnetje graag verwent met een heerlijke maaltijd!

 11. Goeie messen zijn onmisbaar en ik heb nog geen goeie messen. Zou moeten investeren dus ben ik blij met deze actie. Zo wordt snijden een feest!

 12. Mooie actie! Ik ben sinds een tijdje redelijk fanatiek aan het koken geslagen, maar fatsoenlijke messen heb ik nog niet. Deze set zou dus perfect uitkomen!

 13. Ik doe mee voor mijn lieve man ❤️

 14. wat een messcherpe actie
  #jezoumaarmogenwinnen

 15. Koken met onze eetclug kan wel iets professioneler! Met vijf stellen in de keuken komen wij regelmatig messen te kort! En worden er aardappel schil mesjes gebruikt!!!! Dus heel welkom hier.

 16. Zij die met soeplesse eten hakt en snijd. Daarbij graag haar vingers vermijdt. En koken als grootste hobby heeft. Graag een heerlijke maaltijd/kookervaring beleefd. Moet een goeie set messen hebben in haar bezit, want. Zonder ben je enorm onthand. Dus doe ik mee in de hoop op geluk. Dan kan kokkerellen in mijn keukentje niet meer stuk!

 17. Ik doe bijna alle snijklusjes met een schilmesje of een schaar. Verder heb ik ook nog een broodmes (handig voor ananas en bloemkool), maar dat werkt ook niet helemaal optimaal. Kortom: ik kan wel wat professionelers gebruiken in de keuken.

 18. Wat een enorme mooie kans. Ik doe graag mee voor mijn dochter die op het VMBO HBR volgt, Horeca, brood, recreatie . Na 1 jaar moest ze al kiezen uit 2 vakken die ze graag zou willen gaan doen, HBR en Economie vielen af. Ze moest een keuze maken en wist niet eens wat. ( ze zijn nog zo jong ). Uiteindelijk bleef de 2e helft van het tweede jaar Zorg en Welzijn bij haar over. Wekelijks was ik met haar aan het praten, want ze wist zeker dat ze juist dit toch niet wilde. De mentor was op de hoogte, maar van hogere hand zeiden ze je hebt die keuze gemaakt. We gaan niet zomaar switchen. Ze wilde zo graag HBR gaan doen, want inmiddels was ze thuis voornamelijk in de weekenden heelijk in de keuken hier aan de slag. PFFFFFF 2 weken voor de zomervakantie kreeg ze alsnog fiat om het derde jaar als HBR in te gaan, wat glunderde ze ♥. Ik maak graag voor haar kans, zodat ze haar eigen set hier in huis kan hebben en ze zo een start kan maken met haar eigen spullen.

 19. Prachtige set messen! Ik ben altijd aan het knoeien met die goedkope mesjes, deze zou ik daarom heel graag willen winnen! Groetjes Jurrit

 20. prachtige set! ik heb de review gelezen en wil deze heel graag zelf gebruiken in mijn keuken! helaas heb ik niet de mogelijkheid om zelf fatsoenlijke messen te kopen. Daarom zou dit van harte welkom zijn.

 21. Op de valreep!! Ik loot graag mee omdat mijn messen niet allemaal meer zo fijn snijden. Soms is het meer alsof ik langzaam aan het zagen ben. ;-)

 22. Bedankt iedereen voor de leuke reacties! Hierbij wil ik ... Rinnie Voorste als winnaar uitroepen! Ik stuur je een mailtje! Gefeliciteerd!

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet opgeslagen of gedeeld met derden. *