Win een Eden Essentials messenset!Wie mij foodblog regelmatig bezoekt, bedankt trouwens! is het wellicht opgevallen dat ik afgelopen week de Eden Essentials messenset heb getest, en dat ik er heel enthousiast over was! Wil je deze messenset winnen?

Messen zijn onmisbaar in de keuken, en wanneer kun je gemakkelijk koken? Met behulp van een goed mes natuurlijk! Ik mocht de Eden Essentials messenset van Knives & Tools uitproberen, deze test kun je hier teruglezen. Dat laat ik natuurlijk niet aan mij voorbij gaan!

Omdat niet iedere keukenprinses een ruim budget heeft komt Eden met iets nieuws op de markt. Namelijk de Eden Essentials messenset. Volgens eigen zeggen betaalbare kwaliteit scherpe messen. Dit merk is exclusief verkrijgbaar bij Knives & Tools.
Hoe kan ik deze messenset winnen?

Om kans te maken op deze supergave messenset ter waarde van 70,- euro moet je doen:

1. Een reactie achterlaten op deze pagina waarom je deze messenset graag zou willen winnen.
2. Like de Facebookpagina van Lekkeremaaltijd.nl

Vergeet ook niet om een geldig mailadres in te vullen, anders kan ik je niet berichten! Dat is alles! Meedoen aan deze actie kan tot en met maandag 11 september 2017. De winnaar krijgt persoonlijk bericht. Niet gewonnen maar wil je de messenset toch graag hebben? Deze zijn exclusief verkrijgbaar bij Knivesandtools.nl

Deze actie is inmiddels verlopen.

5/5 (1)

Beoordeling