Veel mensen vinden niet zo gezellig als uitgebreid dineren met familie of een groep vrienden. En gelijk hebben ze, lekker eten en drinken geven een sfeerverhogend effect. Wat veel mensen niet weten is dat het koken met een leuke groep mensen net zo gezellig kan zijn.

Zeker als er nieuwe gerechten worden geprobeerd en nieuwe kooktechnieken worden aangeleerd. Daarbovenop is het daarna opeten van je zelf klaargemaakt eten nóg gezelliger. De workshops van Keukenvuur zijn uitermate geschikt voor grote groep.

Workshops voor een speciale gelegenheid

Omdat het zo gezellig en leuk is biedt keukenvuur.nl kookworkshops aan. Tijdens deze workshops ga je met een groep eten koken in een vooraf afgesproken thema. Er zijn talloze denkbare gelegenheden waarbij een kookworkshop in de smaak valt. Bijvoorbeeld bij een verjaardag met vrienden of een speciale gebeurtenis in de familie, zoals een bijvoorbeeld een jubileum.

Uiteraard is het ook mogelijk om een kookworkshop te organiseren voor een bedrijfsfeest. Dat is een keer wat anders dan bowlen of wokken bij het lokale Chinese restaurant. Met een kookworkshop ben je eigenlijk verzekerd van alles. Mensen worden op een leuke en gezellige manier beziggehouden, er worden nieuwe recepten en kooktechnieken bijgebracht en natuurlijk is het allemaal erg lekker. Alle workshops die worden aangeboden worden georganiseerd en begeleid door professionele koks.

De locatie van de workshop

Keukenvuur is gevestigd in Utrecht, aan de Hyperonenweg 8c om precies te zijn. In deze omgeving staat keukenvuur bekend om haar professionele maar gezellige workshops. De professionele koks weten op een vermakelijke manier groepen nieuwe dingen bij te brengen en bovenal te laten genieten van een fantastische avond met lekker eten. Onze vestiging is erg mooi aangekleed en dat zorgt voor een unieke sfeer. Bovendien is parkeren volledig gratis voor onze bezoekers.

De tarieven van een workshop van keukenvuur

De workshops die aangeboden worden door keukenvuur zijn verkrijgbaar vanaf € 47,50 per persoon. Hiervoor krijg je een fantastische en gezellige kookworkshop inclusief consumpties, dit geldt ook voor consumpties met alcohol. Deze tarieven zijn voor groepen vanaf 10 personen. Mocht drie uur niet genoeg zijn dan kun je de sessie verlengen voor slechts € 5,00 per persoon. Op de website van Keukenvuur kun je een overzicht van alle tarieven vinden.

5/5 (1)

Beoordeling