Watermeloen salade met komkommer is een frisse salade die je ideaal kunt serveren bij bijvoorbeeld de barbecue of bij een gerecht met aardappels en vlees of vis. Ik weet bijna zeker dat je deze combinatie nog niet eerder hebt geprobeerd. Watermeloen met komkommer past erg goed bij elkaar. Een lekkere salade die in een paar minuten klaar is!
Deze ingrediënten heb je nodig
1 watermeloen
1/2 komkommer
50 gram fetakaas
4 blaadjes munt en/of basilicum
1 eetlepel balsamicoazijn
peper

Zo maak je het
Snij je meloen in stukken en verwijder de zaden. Hak de watermeloen vervolgens in stukjes/blokjes. Daarna snij je de komkommer in stukjes. Je kunt ervoor kiezen om de schil er omheen te laten zitten. Met schil heb je meer ‘bite’ dan wanneer je de schil eraf schilt. Snij deze daarna ook in blokjes.

Leg nu de blokjes watermeloen en komkommer in een grote kom en voeg hier de peper en balsamicoazijn aan toe. Strooi vervolgens de fetakaas erdoor en meng het geheel goed door elkaar. Serveer de salade vervolgens met een blaadje munt en/of basilicum.

Laat je het mij weten via de reacties hieronder, Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #lekkeremaaltijd als je dit hebt gemaakt? Dat zou ik superleuk vinden!

 

eet smakelijk

5/5 (1)

Beoordeling