yoghurt met rode vruchten

Yoghurt met rode vruchten

Dit heerlijke nagerecht is ideaal om te gebruiken bij de kerstdagen. Het heeft een frisse smaak. Met heerlijke verschillende rode vruchten. Het ziet er zeer feestelijk uit. Hiermee verras je zeker je gasten.

Eigenlijk is het niet nodig om een recept te schrijven over een yoghurt toetje met rode vruchten, maar we doen het toch! In tegenstelling tot het chocolademousse toetje ligt deze niet zo zwaar op de maag. En dat kan van pas komen als je net even iets teveel hebt gegeten!
Deze ingrediënten heb je nodig
4 eetlepels diepgevroren rode vruchten
125 milliliter yoghurt Griekse stijl
1 el frambozen

Zo maak je het
Verdeel de yoghurt over het aantal glaasjes wat je wil maken. Als je dit hebt gedaan. Verdeel je de rode vruchten over de glaasjes. Leg er vervolgens een framboos op.

rood fruit met yoghurt

Laat je het mij weten via de reacties hieronder, Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #lekkeremaaltijd als je dit hebt gemaakt? Dat zou ik superleuk vinden!

eet smakelijk

Yoghurt met rode vruchten


By
Published:
Total time:
Calories per serving:
Fat per serving:

Ingredients: Thinly-sliced 4 eetlepels diepgevroren rode vruchten 125 milliliter yoghurt Griekse stijl 1 el frambozen
Price: 3

Directions:
Verdeel de yoghurt over het aantal glaasjes wat je wil maken. Als je dit hebt gedaan. Verdeel je de rode vruchten over de glaasjes. Leg er vervolgens een framboos op. ...

30 jaar, oprichter van Lekkeremaaltijd.nl Kim staat graag in de keuken en heeft een voorliefde voor Azië. Ik ben ook gek op fotograferen. Zodra ik uit bed stap denk ik aan eten. Op mijn website vul ik de bladzijden met mijn culinaire avonturen. Het liefst iedere dag iets nieuws. Een recept, een video of een hotspot die ik heb bezocht. Je zou dus kunnen zeggen dat ik gek ben op food en alles daar omheen.

Laat een reactie achter

Je email adres wordt niet opgeslagen of gedeeld met derden. *