Zonder een goede winterjas ga je het niet redden deze winter. Toch is het vinden van een geschikt exemplaar geen makkelijke klus. Trouwe klanten van Style Italy nemen alleen genoegen met het allerbeste – en we gokken dat jij niet anders bent. Daarom helpen we je graag een eindje op weg met de volgende tips.

De perfecte jas is uniek en heeft iets waardoor jij er in de massa uitspringt. Daarnaast moet hij boven alles praktisch en duurzaam zijn. Een jas moet vaak gedragen worden en tegen een stootje kunnen, nietwaar?

Style Italy kent als geen ander jouw behoeftes. We doen ons uiterste best om onze collectie zo goed mogelijk te laten aansluiten bij jouw wensen. Hierdoor hebben we veel trouwe klanten verzameld die vol enthousiasme en nieuwsgierigheid terugkeren naar onze webshop, om te kijken waarmee we ze dit keer kunnen verrassen. Wie een winterjas bij Style Italy koopt, scoort sowieso stijlpunten. En wie wil dat nu niet?

De eerste indruk is belangrijk

We winden er geen touwtjes om: de eerste indruk blijft belangrijk. En laat die zich nu vooral laten
bepalen door het type jas dat je in de winter draagt (ja, wij kunnen er ook niet zoveel aan doen). Een slimme shopper weet dat zijn jas in de koudere maanden (en dat zijn er in Nederland helaas nogal veel) een essentieel kledingstuk is – niet alleen om warm te blijven, maar ook om een goede indruk achter te laten. Zorg er daarom voor dat je een model kiest dat goed in jouw stijl-straatje past; een jas die jou op een goede manier representeert.

Kwaliteit en mooi design maken samen deel uit van de belangrijkste kernwaarden van Style Italy. We zijn een Italiaans bedrijf, dus mode zit in ons bloed. We proberen rekening te houden met de smaak en wensen van een uiteenlopende groep mensen. Om de juiste jas te vinden, moet je dus eerst goed nadenken over jouw levensstijl en de jassen die je tot nu toe met plezier hebt gedragen misschien weer even voor de geest halen. Heb je niet zoveel met neutrale kleuren en ga je het liefst netjes en verzorgd door het leven? Of wil je juist liever overal waar je komt een statement maken? En wat te zeggen van de laatste trends; hoe gevoelig ben jij hiervoor?

De goed geklede man wint altijd

Je denkt misschien dat mannen niet teveel moeite moeten doen als het op stijl en kleding aankomt, maar het blijft een feit dat goed geklede mannen altijd winnen. Ten eerste maken ze in een professionele omgeving een positief statement als ze er verzorgd uit zien en een mooie winterjas dragen. Dat de dames een man met stijl ook waarderen, is natuurlijk mooi meegenomen. Het aanbod op StyleItaly.nl houdt je waarschijnlijk wel even zoet. Ben je toe aan een stijl-upgrade? Check het aanbod zelf! Niet tevreden met je aankoop? Retourneer je item probleemloos binnen 14 dagen – jij blij, wij blij!

5/5 (1)

Beoordeling