Het is altijd leuk om met vrienden een avondje uit te gaan, maar helaas gaat dat niet altijd. Toch kun je het dan leuk maken met je vrienden, maar dan op afstand. Je zou het een vriendenavondje op afstand kunnen noemen, je bent dan allemaal gewoon thuis, maar op een bepaalde manier toch aan elkaar verbonden. Hoe pak je het aan? We hebben een paar leuke tips voor je want je kunt van alles doen. Lees het daarom op je gemak door en dan kun je er vast en zeker wat van maken met zijn allen.

Op afstand en toch samen

In deze tijd missen veel mensen het gezelschap van vrienden om zich heen, maar jij kunt er wat aan doen. Dit kan namelijk echt het verschil maken, je kunt bijvoorbeeld denken aan een borrelpakket online. Je vraagt je dan misschien af hoe je dan toch met vrienden verbonden kan zijn, nou als je allemaal een leuk borrel pakket hebt, dan kun je bijv. samen een spel doen via Skype of Zoom of net wat jij prettig vindt. Er zijn genoeg manieren om met elkaar verbonden te zijn, met elkaar te kunnen praten en elkaar te kunnen zien. Doe samen wat leuks en pak er dan een lekkere borrel en wat hapjes bij en dan ben je toch met elkaar verbonden. Je kunt zo toch het een en ander met elkaar delen en dit maakt het een stuk eenvoudiger in deze tijd. Het is hoe dan ook het proberen waard en dan kun je zien dat dit erg leuk is. 

Maak er samen wat van

Bij de pakken neer gaan zitten kan altijd nog maar dat is niet de bedoeling. Je houdt toch ook van een lekkere maaltijd? Tijd om er dan wat van te maken samen. Wil jij ook een borrelbox bestellen? Dan kun je de eerste stap zetten en het dan met je vrienden delen, ze zullen het een top idee vinden en de ervaring zal voor iedereen even goed zijn. Wat dacht je er van om in het weekend een spel te doen, of even bij te kletsen, en dan een lekker hapje en drankje erbij, het kan toch gewoon allemaal, alleen dan op afstand. Het is met name de eerste keer even wennen, misschien wat raar, maar je gaat het snel gewoon vinden en leuk vinden. Je hoeft je vrienden niet te missen, ze zijn dichtbij en je kunt toch alles met elkaar delen.

Wat plan jij met je vrienden?

Het ligt er een beetje aan hoe actief je vriendengroep is, wat deel je samen, wat doe je samen en waar liggen de interesses. Als je dat een beetje weet dan kun jij eens nagaan wat je kunt doen tijdens een vriendenavondje op afstand. Even kletsen, spel doen, samen gamen, een film kijken, het kan gewoon allemaal, ook een escaperoom is erg populair en ook dan horen er een hapje en drankje bij. Je gaat het toch gewoon zelf gezellig maken en als een persoon de eerste stap heeft gezet dan zal de rest ook vanzelf wel met leuke ideeën komen. Zo ben je in deze tijd toch wat meer samen en kun je altijd elkaar op de hoogte houden van hoe het met iedereen gaat. Deel ook de fijne momenten samen, kies voor ontspanning, een spel en een hapje en drankje en je gaat het echt naar je zin hebben op deze manier. Je gaat de periode goed doorkomen en zo heb je toch nog je mooie moment waar je naar uit gaat kijken. Zet de eerste stap vandaag nog en plan een leuke vriendenavond op afstand met elkaar. 

No ratings yet.

Beoordeling